Verhuizingen

Verhuizen is voor veel mensen een gebeurtenis die met veel zorg- en regelwerk gepaard gaat. Wij zijn er om u rond de hele verhuizing rust te geven. Onze specialiteit is de zorg voor uw meubels en andere spullen.

Onze verhuizers zijn rustig en ervaren. Wanneer wij de verhuizing voor u regelen, kunt u op ons vertrouwen. Geen stress of wanorde blijven achter bij onze klanten waar wij de verhuizing voor gedaan hebben, maar tevredenheid. Wij vinden dit fijn. Daarvoor doen we ons werk. Daarom is het bijvoorbeeld bijzonder dankbaar werk om oudere mensen te helpen verhuizen. Maar eigenlijk wordt iedereen beter van een gezellige, rustige verhuizing waarbij alles op rolletjes loopt.

Ook het demonteren en op het nieuwe adres weer monteren van kasten en bedden kunnen we voor u doen, het is voor u gemakkelijk dat alles gelijk weer klaar staat.Voor bedrijfsverhuizingen hebben we het materieel ook in huis, zoals meubelhondjes, diepladers, rolcontainers e.d., en eventueel een verhuislift die ook binnen te gebruiken is.

Inpakken

Wij vinden het heel logisch om maximale aandacht te besteden aan uw spullen. Wij pakken uw meubels in of we dekken ze af met dekens. Hierdoor blijven uw spullen mooi. En daar doen wij het voor.

Natuurlijk zorgen wij ook voor de verhuisdozen. Ruim voor de verhuizing kunt u dan zelf beginnen met inpakken. Wilt u daar ook assistentie bij? Wij helpen u daar graag bij. Neem even contact met ons op.

Offerte

Wat een verhuizing kost is niet één-twee-drie te zeggen. Dit hangt natuurlijk af van het totaal van de inboedel. Vraag vrijblijvend een offerte aan of laat ons eens langskomen om gelijk de details te bespreken. Via het contactformulier kunt u contact opnemen en uw vragen stellen, maar bellen mag natuurlijk ook op 0342-419654.

Verhuisdozen

Wanneer u zelf de verhuizing wil doen, maar de spullen wel goed wilt inpakken, kunt u bij ons verhuisdozen huren. Wij gebruiken één handige maat. Natuurlijk zijn al deze dozen ook stevig genoeg en onbeschadigd. Al het verpakkingsmateriaal, dozen, inpakpapier en andere hulpmiddelen voor een succesvolle verhuizing, zijn te verkrijgen (koop of huur) via ons kantoor. Verhuisdozen zijn bij een verhuizing die wij verzorgen, standaard bij de prijs inbegrepen.

Opslag

Moet u wel binnenkort het huis uit, maar is het nieuwe huis nog niet beschikbaar, kijk dan op de pagina opslag voor de mogelijkheden die wij hebben om uw inboedel tijdelijk op te slaan.