Keukens

De levering van een keuken is een complex proces. Onze ervaring biedt voor keukenwinkels de oplossing waar men al jaren op zit te wachten. 

Wij verzamelen voor de keukenbedrijven de onderdelen. Deze worden opgeslagen tot het geheel van de keuken compleet is. Apparatuur komt vaak van verschillende leveranciers en kan niet exact op hetzelfde moment geleverd worden. Wij houden bij of alles compleet is, en als de datum van levering in zicht komt en de keuken nog niet compleet is, attenderen we de winkel zodat er actie ondernomen kan worden en de keuken toch nog compleet geleverd kan worden. Een goede communicatie tussen de winkel en ons is zeer belangrijk.

Diverse keukenbedrijven uit Barneveld en wijde omgeving maken van onze expertise gebruik. Dit zorgt voor minder rompslomp bij de bedrijven en ook minder kans op fouten of schade. Ons personeel is specialist in het vervoer van kwetsbare zaken. Voor ons is dit een vorm van transport waar we ons de laatste jaren in onderscheiden hebben en waarin ook een gestage groei gerealiseerd is.