Opslag

Als u behoefte hebt aan tijdelijke opslagruimte bent u bij ons aan het goede adres. Zowel voor particulieren als voor ondernemers hebben wij diverse mogelijkheden om goederen op te slaan.

Het gebeurt nogal eens dat een inboedel tijdelijk moet worden opgeslagen, bijvoorbeeld omdat een nieuw huis nog niet gereed is en het oude huis al eerder moet worden verlaten. Wij kunnen voor u het inpakken en opslaan van de inboedel regelen. We gebruiken daarvoor meestal opslagkisten. De zorg voor uw spullen staat bij ons altijd voorop. En dan maakt het voor ons niet uit of het uw kostbare servies is dat opgeslagen moet worden of een partij tuinhout.

Ook kunt u uiteraard zelf uw spullen halen en brengen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ook bedrijven die tijdelijk ruimtegebrek hebben kunnen bij ons terecht.
Is het eigen magazijn even te klein en moeten er toch bepaalde orders uitgevoerd worden? Neem even contact met ons op hoe wij kunnen voorzien in uw ruimtebehoefte. Eén vierkante meter of meer? Altijd is er een passende oplossing.

Door het gebruik van stellingen hebben we vanaf 1 januari weer mogelijkheid voor palletopslag! Neem contact op voor de mogelijkheden.