Over Ons

Bos Barneveld Transport en Verhuizingen bestaat als zelfstandig bedrijf sinds 1 oktober 2004. Sindsdien heeft ons bedrijf een vertrouwde naam opgebouwd op verhuisgebied. Langzamerhand is ook het vervoeren van kwetsbare “schone” goederen een vast onderdeel van de bedrijfsactiviteiten geworden.

Wim Bos (1962) is tot hij voor zichzelf begon ruimt 15 jaar actief geweest in de transportwereld. Hij had al wel eerder willen beginnen, maar dit moest noodgedwongen uitgesteld worden. De reden was dat voor een eigen bedrijf niet alleen een stevig brok ervaring nodig is, maar ook de nodige diploma’s. Wim: “Daar heb ik echt tegenaan zitten hikken. Probleem is dat ik allerminst een studiehoofd heb. Maar ja, je moet wel, want het is een verplicht diploma. Ik heb me er echt doorheen moeten worstelen. Na een jaar was het gelukkig gedaan.”

Dit leidde tot de beslissing om voor zichzelf te beginnen. De eerste gesloten vrachtwagen werd gekocht. Ondertussen is het wagenpark al flink gegroeid en daarbij de klantenkring. Ook de bedrijfs- en opslagruimte maakten de laatste jaren een gestage groei door. Begonnen op industrieterrein De Valk, volgden diverse bedrijfsverhuizingen. De laatste eind 2020, toen we konden verhuizen naar een groter pand aan Wencopperweg naast industrieterrein De Harselaar in Barneveld Noord.

Ook voor klanten zijn we op werkdagen dagelijks geopend van 7.30 – 16.30 uur. Om er zeker van te zijn dat we tijd voor u hebben, is het wel handig om vooraf even te bellen.

De groei van het bedrijf leidde ook tot uitbreiding van het personeelsbestand. Ondertussen werken ook twee zonen, Wijnand en Pieter, in het bedrijf. Daarnaast hebben we personeel dat niet alleen zelfstandig kan werken, maar ook met elkaar een bijzonder goed team vormt. Zonder wat te zeggen weten wat de bedoeling is! Dit werkt zeer ontspannend en gezellig.

De bedrijfsactiviteiten strekken zich uit over diverse terreinen.

Kijk op de diverse pagina’s voor meer informatie of neem contact met ons op.